VORES KUNDER ER OMDREJNINGSPUNKTET FOR ALT, HVAD VI GØR. VI ARRANGERER KURSER, PRAKTISKE SEMINARER OG WORKSHOPS OVER HELE VERDEN.

KUNDECENTRET MED FLERE MULIGHEDER – ALT UNDER ÉT TAG:

  • Seminaret har plads til grupper på 10 til 200 personer. Den nyeste teknologi til uddannelse på mange sprog.
  • Det 1.200 m² store showroom i Tyskland, hvor du kan se hele udvalget af Layher-produkter.
  • Den store lyse undervisningshal, hvor du kan opleve vores effektive og økonomiske Layher-produkter på helt tæt hold i et optimalt miljø.
  • Layhers indbydende kantine i Tyskland, hvor vi tilbyder forskellige frisklavede retter til vores gæster.
  • Tagterrassen med udsigt over hele produktionslandskabet og faciliteterne i Zabergäu, Tyskland.

MERE VIDEN – TEKNISKE SEMINARER

Vi har de seneste år set en positiv udvikling i branchens generelle opfattelse af stilladsløsninger, og der fokuseres i dag på både effektivitet på opstillingsstedet og ikke mindst arbejdssikkerhed. Layher er førende inden for innovation og er kendt for at tilbyde økonomiske produkter af høj kvalitet. Virksomheden tilpasser løbende sine løsninger til ændrede standarder og lovkrav – så Layher hele tiden tilbyder relevant ekspertise i montage og brug af stilladssystemer, stiger og rullestilladser.
 
Vores tekniske seminarer giver vores kunder indsigt i den viden, vi har erhvervet gennem mere end 70 års erfaring.
 
Layher har udvidet det tilpassede seminarprogram yderligere for alle målgrupper og behov, så du kan være med helt fremme – sammen med os og vores sikre løsninger.

STØRRE OVERBLIK – ALLE PRODUKTER SAMLET I DEN SAMME UDSTILLING

Vores showroom i Tyskland med et gulvareal på mere end 1.200 m² er en øjenåbner. Fra midten af showroomet får man et imponerende udsyn over hele Layhers produktsortiment, og et Layher trappesystem tager dig op til Seminar-etagen.

Fra Allround-Stilladser til Blitz-Rammestilladser. Fra Overdækninger og Protect-Systemer til Event-systemer. Fra Støbestilladser til Stiger og Rullestilladser. Showroomet har alle de velkendte Layher-produkter og dem, du gerne vil lære at kende.

De er designede som en praktisk installationssituation – fra stilladsmodeller til smarte udvidelsesløsninger og ekstra elementer, som gør arbejdet på byggepladsen endnu mere effektivt og sikkert. Layher Lightweight – den nye dimension inden for stilladser, er også en del af showet.

MERE PRAKTIK – SEMINARER MED PRAKTISKE ØVELSER

Undervisningshallen er en vigtig del i vores seminarer og uddannelseskurser. Det er her, teori omsættes til praksis. Hallen giver dig mulighed for at prøve at montere og nedtage vores forskellige systemer under alle vejrforhold. Det store gulvareal og lofthøjden på ti meter muliggør bygning af store stilladskonstruktioner med op til fire niveauer, samt montage af hængende stilladser eller udkragninger. Montagearbejdet kan følges direkte på storskærm med mulighed for efterfølgende drøftelse.