LAYHER HAR VÆRET FØRENDE INDEN FOR NYSKABENDE OG INNOVATIVE STILLADSSYSTEMER I MERE END 70 ÅR.

Layher Blitz-stilladset satte nye standarder for montage af stilladser, da det så dagens lys første gang i 1965 – og Layher Allround-stilladset har været det førende modulære stilladssystem verden over siden 1974. Layher-brandet er kendt over hele verden for kvalitet, sikkerhed og effektivitet.

Vores vigtigste mål er vores kunders langsigtede succes – og vi stræber derfor hele tiden efter at forbedre vores stilladssystemer 

STØRRE EFFEKTIVITET. FLERE MULIGHEDER. MERE VÆRDI.

Alle vores nyudviklede produkter er fuldt integrerede og kan anvendes sammen med eksisterende stilladssystemer - så du får optimal sikring af din investering.
Den fjerde generation af Layher Allround Lightweight-stilladser har f.eks. også en kombinationsgodkendelse, så det kan anvendes sammen med alle tidligere generationer.

VORES PRODUKTER ER RESULTATET AF PRAKTISK ERFARING, OG ER DESIGNEDE TIL AT LEVERE PRAKTISKE FORDELE.

Hele udviklingsprocessen styres af daglige arbejdsbehov. Vores ingeniører starter med at udvikle det første design under hensyntagen til gældende standarder og beregningsmetoder. Dernæst bygges et antal prototyper, som gennemgår interne test og testes hos udvalgte kunder – prototyperne sættes først i produktion, når de er blevet godkendt gennem omfattende test.

INNOVATION ER GRUNDLAGET FOR LAYHERS MOTTO OM FLERE MULIGHEDER.

Stilladsløsninger fra Layher er slidstærke, overholder alle relevante standarder og er fuldt kompatible med hinanden. Vores udviklingsarbejde har altid fokus på at integrere nye produkter og forbedre sikkerheden under opstilling og nedtagning af stilladser. Vi udvikler nye forretningsområder med nye produkter.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG