STØBESTILLADS TG 60 – GIVER ENDNU FLERE MULIGHEDER MED ALLROUND-STILLADSSYSTEMET.

Med Allround TG 60 Støbestillads er det nemt, hurtigt og sikkert at montere et støbestillads.  De symmetriske støberammer med integreret sidebeskyttelse, overflødiggør behovet for diagonaler under montagen. Det tilpasses nemt forskallingens mål ved hjælp af standard Allround horisontaler fra 1,09 m til 3,07 m og tilhørende diagonaler. 
Allround TG 60 Støbestilladsets konstruktion overholder kravene i henhold til DS/EN 12812 med overførsel af belastninger på op til 6 ton pr. søjle.

ALLROUND STØBESTILLADS TG 60

Rammerne til Allround TG 60 Støbestilladset er udvikles med basis i Allround-Stilladset. Rammerne er fremstillet af stålrør med høj styrke, afstivet med to diagonaler, og har en vægt på maks. 18 kg. Hver søjle kan bære op til ­6 ton.

H = 0,71 m

H = 1,00 m

H = 0,50 m

GODE RÅD OM APPLIKATIONER OG BRUGSSTEDER

Layhers dygtige ingeniører hjælper med at opfylde dine specifikke krav og finde løsninger, som giver dig de rigtige resultater til den rigtige pris. Du har også mulighed for at få adgang til vores omfattende tekniske dokumentation med oversigter over materialekrav, samlingstegninger, verificerede analyser i henhold til DS/EN 12812, samt hjælp til dimensionering af understøttende stilladser..

INTELLIGENT – TAKKET VÆRE FORSKELLIGE FELTLÆNGDER

Variable feltlængder
Det fleksible Allround TG 60 Støbestillads kan tilpasses til forskallingsstøtternes standarddimensioner og belastningskrav. Blot ved at vælge Allround horisontaler og diagonaler i den rigtige længde. Hoveddelene – montagerammerne til Allround TG 60 Støbestilladset – forbliver de samme.


Materialeoptimering

Systemets alsidighed gør det nemmere at anvende store belastningskapaciteter. Så du sparer både materialer, tid og penge.


Hurtig repositionering

Tårnene flyttes nemt med de påmonterede hjul uden behov for nedtagning og genopbygning. Det gør det muligt at flytte komplette tårngrupper med blot en enkelt handling.

POSITIONERING MED KRAN GIVER FLERE MULIGHEDER

Støbestilladset TG 60 kan monteres vandret på jorden og derefter løftes på plads med en kran, eller monteres lodret. Det kan enten monteres direkte på brugsstedet eller flyttes på plads med hjul, som nemt monteres.

De enkelte støberammer fastgøres med stifter for at kunne sikre kraftoverførslen.

LAYHER ALLROUND STØBESTILLADS TG 60

LAYPLAN CLASSIC OG LAYPLAN CAD

Tid og materialer er afgørende faktorer i konstruktionen af et stillads. Layher tilbyder en praktisk LayPLAN planlægningssoftware til stilladser, så du kan udnytte både tid og materialer effektivt. Der findes forskellige softwarepakker til forskellige behov: LayPLAN CLASSIC, LayPLAN CAD og LayPLAN CAD OEM.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG