STØBESTILLADS TG 60 – ENDNU FLERE MULIGHEDER FOR ALLROUND-STILLADSSYSTEMER.

Allround TG 60 Støbestilladset gør det nemt, hurtigt, fleksibelt og sikkert at montere et støbestillads. De symmetriske støberammer overflødiggør behovet for diagonaler under montagen. Allround TG 60 Støbestilladset kan overføre belastninger på op til 6 ton pr. søjle.
Allround TG 60 Støbestilladsets konstruktion overholder kravene i henhold til DS/EN 12812.
Det kan nemt tilpasses til forskallingens standarddimensioner ved hjælp af forskellige Allround horisontaler med et mål på mellem 1,09 m og 3.07 m og tilhørende diagonaler.

Allround TG 60 Støbestilladset har automatisk integreret sidebeskyttelse. Det muliggør sikker montage uden yderligere tilbehør.

ALLROUND STØBESTILLADS TG 60

Udviklingen af rammerne til Allround TG 60 Støbestilladset er baseret på Allround-stilladset. De er fremstillet af stålrør med høj styrke og afstivet med to diagonaler, og har en vægt på maks. 18 kg. Hver søjle kan bære op til ­6 ton.

H = 0,71 m

H = 1,00 m

H = 0,50 m

GODE RÅD OM APPLIKATIONER OG BRUGSSTEDER

Layhers dygtige ingeniører hjælper med at opfylde dine specifikke krav og finde en løsning, som giver dig de rigtige resultater til den rigtige pris. Du får også adgang til vores omfattende tekniske dokumentation med oversigter over materialekrav, samlingstegninger, verificerede analyser i henhold til DS/EN 12812 og hjælp til dimensionering af understøttende stilladser.

INTELLIGENT – TAKKET VÆRE FORSKELLIGE FELTLÆNGDER

Variable feltlængder
Det fleksible Allround TG 60 Støbestillads kan tilpasses til forskallingsstøtternes standarddimensioner og belastningskrav. Blot ved at vælge Allround horisontaler og diagonaler i den rigtige længde. Hoveddelene – montagerammerne til Allround TG 60 Støbestilladset – forbliver de samme.


Materialeoptimering

Systemets alsidighed gør det nemmere at anvende store belastningskapaciteter. Så du sparer både materialer, tid og penge.


Hurtig repositionering

Rullestilladserne flyttes nemt med de påmonterede hjul uden behov for nedtagning og genopbygning. Det gør det muligt at flytte komplette rullestilladsgrupper med blot en enkelt handling.

POSITIONERING MED KRAN GIVER FLERE MULIGHEDER

Støbestilladset TG 60 kan monteres vandret på jorden og derefter løftes på plads med en kran, eller monteres lodret. Det kan enten monteres direkte på brugsstedet eller flyttes på plads med hjul, som nemt monteres.

De enkelte støberammer fastgøres med stifter for at kunne sikre kraftoverførslen.

LAYHER ALLROUND STØBESTILLADS TG 60

LAYPLAN CLASSIC OG LAYPLAN CAD

Tid og materialer er afgørende faktorer i konstruktionen af et stillads. Layher tilbyder en praktisk LayPLAN planlægningssoftware til stilladser, så du kan udnytte både tid og materialer effektivt. Der findes forskellige softwarepakker til forskellige behov: LayPLAN CLASSIC, LayPLAN CAD og LayPLAN CAD OEM.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG