I MERE END 70 ÅR LAYHER HAR VÆRET FØRENDE INDEN FOR NYSKABENDE OG INNOVATIVE SYSTEMSTILLADSER.

Layher Blitz-Rammestilladset satte nye standarder for montage af stilladser da det så dagens lys første gang i 1965 – og Layher Allround-Stilladset har siden 1974 været det førende modulære systemstillads verden over. Layher-brandet er kendt over hele verden for kvalitet, sikkerhed og effektivitet.

Vores kunders langsigtede succes har vores højeste prioritet – og det gør, at vi hele tiden stræber efter at forbedre vores systemstilladser.

MERE VÆRDI. HØJERE EFFEKTIVITET. FLERE MULIGHEDER.

Alle vores nyudviklede produkter er fuldt ud integrerbare og kan anvendes sammen med eksisterende systemstilladser - så du får optimal sikring af din investering.
Den fjerde generation af Layher Allround Lightweight-Stilladser har f.eks. også en kombinationsgodkendelse, så det kan anvendes sammen med alle tidligere generationer.

VORES PRODUKTER ER RESULTATET AF GRUNDIGE TESTS PÅ BYGGEPLADSEN, OG ER DESIGNEDE TIL AT LEVERE EFFEKTIVE LØSNINGER.

Hele udviklingsprocessen tager afsæt i de udfordringer vores kunder møder i det daglige arbejde. Vores ingeniører starter med at udvikle det første design under hensyntagen til gældende standarder og beregningsmetoder. Dernæst bygges et antal prototyper, som gennemgår interne test og testes hos udvalgte kunder – prototyperne sættes først i produktion, når de er blevet godkendt gennem omfattende tests.

INNOVATION ER GRUNDLAGET FOR LAYHERS MOTTO OM AT GARANTERE FLERE MULIGHEDER.

Stilladsløsninger fra Layher er slidstærke, overholder alle relevante standarder og er fuldt ud kompatible med hinanden. Vores udviklingsarbejde har altid fokus på at integrere nye produkter og forbedre sikkerheden under opstilling og nedtagning af stilladser. På denne måde udvikler vi hele tiden nye forretningsområder med nye produkter.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG