I MERE END 70 ÅR HAR VI ARBEJDET MÅLRETTET FOR AT SKABE SUCCES FOR VORES KUNDER

Layher-brandet står for indtjening, rentabilitet og levering til tiden.

Design, udvikling og produktion er samlet i vores hovedkontor og eget produktionsanlæg i Güglingen-Eibensbach. Det skaber et solidt fundament med de bedste betingelser til at sikre vores kunder den kvalitet, de forventer.

DIN SUCCES ER VORES VIGTIGSTE FORUDSÆTNING.

Flere muligheder – Layhers motto afspejler den filosofi, der har styret virksomheden igennem generationer. Vi designer fremtidens produkter og servicer.

Vi investerer løbende i videreuddannelse af vores medarbejdere, i optimering af vores stilladssystemer og produktionsanlæg, og tilpasser vores seminar- og salgsstruktur efter markedets behov. Vi tilbyder løbende nye produkter som skaber nye anvendelsesområder - og dermed nye forretningsområder - for vores kunder.

Med det nye Layher Lightweight er vores førerposition sikker. Nye materialer, nye produktionsprocesser og designforbedringer har gjort vores systemer betydelig lettere, stærkere, hurtigere og endnu mere økonomiske.

Velkommen til den næste generation.
Velkommen til en verden af succesfulde stilladser.

1.900 HJERNER ARBEJDER DEDIKERET FOR AT STYRKE DIN SUCCES

Stilladser er hjertet i vores forretning og en del af vores DNA. Hver eneste dag yder vores dedikerede medarbejdere en stor indsats for at give vores kunder:Flere muligheder

Layher – En firmapræsentation

Vi er klar til at hjælpe dig