LAYHER LAYPLAN – ET PRAKTISK PLANLÆGNINGSSOFTWARE

Tid og valg af materialer er afgørende faktorer i konstruktionen af et stillads.
Layher tilbyder den praktiske LayPLAN software til planlægning, tegning og konfigurering af stilladser, så du kan udnytte både tid og materialer effektivt.

Layplan Classic

LayPLAN CLASSIC moduler til Allround-stilladset og Blitz-systemet gør det hurtigt og nemt at konfigurere individuelle stilladsløsninger: både runde Blitz-rammestilladser eller facadestilladser, Allround birdcage-stilladser, fritstående tårne eller stilladskonstruktioner med midlertidig tagoverdækning. Så snart du har angivet dimensionerne og den ønskede montagevariant i LayPLAN CLASSIC, vises et forslag til et stillads med tilhørende forankring, afstivning og sidebeskyttelse. Den samlede længde, højder og areal beregnes løbende under hele designfasen og vises i den aktuelle plan. Med et enkelt klik er det også muligt at oprette og udskrive en materialeliste sammen med en samlingstegning for arealet og totalvægten. Det gør også logistikarbejdet nemmere og sikrer, at det nødvendige materiale er til stede hvor det skal anvendes.

Layplan CAD

Takket være LayPLAN systemet er det muligt at automatisere den grundlæggende planlægning med LayPLAN CLASSIC. Inputmasker gør det nemt at registrere projektdata og spare tid i forbindelse med den enkelte ordre. Dataene eksporteres derefter til AutoCAD programmet, som har yderligere funktioner til detaljeret 3D-planlægning. 3D-rendering muliggør et visuelt kollisionstjek. En praktisk søgefunktion med eksempelbilleder gør det muligt for stilladsplanlæggere at søge i et omfattende bibliotek med individuelle Layher stilladsdele og i forskellige præfabrikerede opstillinger, som kan gøre designarbejdet endnu hurtigere. Det er efterfølgende muligt at udskrive de detaljerede tegninger. Tegningerne kan også eksporteres som 3D PDF-filer, hvilket kan være praktisk i forbindelse med tilbuds- eller opstillingsfasen. Tegningerne kan også uden problemer overføres til et visualiserings- eller animationsprogram. Dette muliggør økonomisk planlægning af projektet med præcis tilpasning til de aktuelle krav og en professionel præsentation for kunden. Det nye LayPLAN CAD modul er tilgængeligt på tysk, engelsk, fransk og spansk.


FÅ MERE AT VIDE I VIDEOEN