Velkommen til en verden af succesfulde stilladser

Velkommen til en verden af succesfulde stilladser

Velkommen til en verden af succesfulde stilladser

Det rigtige stilladssystem til netop din branche

Så du kan koncentrere dig om forretningen.

PROFESSIONELLE BRANCHER
STILLADSER, SERVICES
INDUSTRI
BYGGEBRANCHEN
EVENT
Taglæggere, malere, tømrere og gipsarbejdere: Uanset hvilken branche du tilhører, har Layher den rigtige stilladsløsning med applikationsorienterede udvidelsesdele. Vores produktsortiment suppleres af rådgivning, uddannelseskurser og meget andet. Det er sådan vi støtter dig og dine medarbejdere.
Det integrerede stilladssystem fra Layher giver dig et konkurrencemæssigt forspring med et stort udvalg af komplette løsninger. De spænder fra innovative udvidelser til udvikling af nye forretningsområder, til et omfattende udvalg af teknisk dokumentation og branchespecifikke tilbud med seminarer og arrangementer for stilladsbyggere.
Det integrerede stilladssystem fra Layher er den perfekte løsning til enhver opgave i kemikalie-, petrokemikalie-, energi- og mineindustrien. Fordi Layhers garanti for kvalitet sikrer hurtig opstilling, minimal nedetid og større sikkerhed for dine medarbejdere. Vi har et omfattende netværk med 31 leverandører i Tyskland og 140 over hele verden.
Layher står for løsninger, som gør rutineopgaver nemmere på byggepladsen med hurtig opstilling og nedtagning, ekstra stor fleksibilitet og høj grad af arbejdssikkerhed. Vi tilbyder også omfattende teknisk dokumentation og ekspertrådgivning. Også direkte hos jer.
Layher Event-Systemer er den perfekte ramme for vellykkede arrangementer. Vi har scener, tribuner og podier, som opfylder underholdningsbranchens særlige krav, og som overholder de strengeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vores 30 års erfaring inden for event-systemer er din garanti for en pålidelig løsning.

VORES DAGLIGE FOKUS ER DIN SUCCES. DET ER DET, VORES LØFTE STÅR FOR:

Flere muligheder

Layher Blitz-Stillads®

Hurtig montage med blot seks standard stilladsdele og nogle få enkle trin: Markedets bedste fleksible rammesystem. Perfekt til facadearbejde.

Layher Allround-Stillads®

Overbevisende mange anvendelsesmuligheder som eksempelvis arbejdsstillads, overdækning, facade- eller understøttende stillads, indvendigt stillads, fritstående stillads eller som rullestillads. Specialdesignet til ambitiøse stilladsopgaver.

Systemfrie Stilladsdele

Økonomisk, pålideligt, system-uafhængigt: et stort udvalg af stilladsdele til udvidelse fra en enkelt kilde - for endnu flere muligheder.

Overdækninger og Protect-Systemer

Økonomisk og æstetisk: moderne inddækninger, som tilbyder alt fra miljøbeskyttelse og støjreduktion til beskyttelse mod vejr og vind og sikkerhed for omgivelserne.

Støbestillads TG 60

Hurtig og sikker montage med mange anvendelsesmuligheder: Allround-støbestillads TG 60 sparer 30% mere tid sammenlignet med løsninger med individuelle stilladsdele.

Event-Systemer

Tribuner og scener til store arrangementer. Ideelt til brug både indendørs og udendørs takket være den fleksible systemteknologi og de enkelte håndterbare stilladsdele.

Rullestilladser

I dokumenteret Layher-kvalitet: perfekte og komplette løsninger til alle applikationer – økonomiske, let tilgængelige og meget sikre. Omfattende men brugervenlig dokumentation medfølger.

Stiger

Testede, økonomiske og stærke: Vi tilbyder et stort udvalg af slidstærke trapper i aluminium eller træ til professionel brug inden for forskellige industrier og brancher.
LAYHER HAR LØSNINGENMODSIGELSER
RENTABILITET OG SIKKERHED GÅR HÅND I HÅND

Layher Lightweight – Den nye dimension inden for stilladser

Nye materialer, nye produktionsprocesser og designforbedringer gør vores system lettere, hurtigere og stærkere – og endnu mere økonomisk.

BYG PÅ VERDENS STØRSTE PRODUCENT AF STILLADSSYSTEMER.

Vi er der, hvor du har brug for os. Gennem vores mere end 140 leverandører.

1LOKATIONERI DANMARK
140LOKATIONERpå verdensplan


Hold dig opdateret

Møder og arrangementerNyheder

LayPLAN CLASSIC og LayPLAN CAD

Praktisk planlægningssoftware